Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η 23 Κοινότητα σε εμπόλεμη κατάσταση

14 Νοέμβριου 2010

Η 23 κοινότητα βρίσκετε σε εμπόλεμη κατάσταση! Άφησε τα μπλε τις και φόρεσε της παραλλαγές. Χωρίστηκε σε δυο ομάδες τους κίτρινους και τους πράσινους. Όταν η κάθε ομάδα πήγε στο δικό της στρατόπεδο με τα όπλα της άρχισε να αναζητά τον εχθρό. Πολεμώντας για πολλές ώρες πολλοί από αυτούς τραυματίστηκαν, άλλοι σκοτώθηκαν, αλλά λίγοι επιβίωσαν...

Το πρώτο πεδίο μάχης όπου πολέμησαν ήταν σε ένα κατηφορικό χωματόδρομο όπου εκεί χύθηκαν τα πρώτα αίματα αλλά κανείς δεν τα είχε παρατήσει. Όλοι έψαχναν τον αντίπαλο αλλά ταυτόχρονα προστάτευαν τον συμπαίκτη τους! Αυτό έκανε και τις δυο ομάδες πολύ δυνατές. Το δεύτερο πεδίο μάχης ήταν σε ένα λαβύρινθο. Εκεί η μια ομάδα έπρεπε να κρύψει και να προστατεύει ένα βιβλίο που σώζετε μέχρι σήμερα από άλλους πολλούς πολέμους. Η άλλη ομάδα έπρεπε να βρει το βιβλίο και να το πάρει. Η σιωπή κυριαρχούσε και αυτό φόβιζε τον εχθρό. Όλοι περίμεναν να δουν ή να ακούσουν κάτι, μα όλα αυτά ήταν μάταια. Η κίτρινη επιτέθηκαν όλοι μαζί αλλά η προσπάθεια αυτή δεν βγήκε σε καλό γιατί η πράσινη προστάτευαν πολύ καλά το βιβλίο αυτό και ήταν έτοιμοι για να σκοτώσουν οποιοδήποτε. 

Η  μάχη συνεχίστηκε και σε αλλά πεδία μάχης οπού εκεί η θαρραλέοι ανιχνευτές έπρεπε να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να καταφέρουν είτε να βρουν, να προστατευόσουν και μετά να πάρουν μια μαύρη τσάντα στο αντίθετο στρατόπεδο, είτε να σκοτώσουν τον VIP της άλλης ομάδας, ή ακόμα να καταλάβουν το αντίθετο στρατόπεδο! Άλλοι έγιναν ένα με το έδαφος για να προστατευτούν, άλλοι θυσιάστηκαν και άλλοι έγιναν ένα με την φύση! Οι μάχες αυτές κόστισαν πολύ σε όλους μας.


Μπορεί να μην κατάφεραν πολλοί να επιζήσουν αλλά σίγουρα αυτοί που τα κατάφεραν τώρα είναι υπερήφανοι και δυνατοί πολεμιστές. Η εμπειρία αυτή πρόσφερε σε όλους μας πολλούς μώλωπες αλλά και πολλή χαρά! Αν για ένα πράγμα είμαι σίγουρη αυτό είναι πως αυτός ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα! Η ανιχνευτές μπορεί να φόρεσαν ξανά τα μπλε τους αλλά στο βάθος της καρδίας τους πολεμούν ακόμη με τις χακί στολές τους για τα ιδανικά και τις αξίες που τους προσφέρονται.
                                                                                                                  
                              Ένας 
υπερήφανος πολεμιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: