Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Συγκέντρωση Ομάδας - 2 Φεβρουαρίου 2013

Ο 2ος μήνας του χρόνου βρίσκει την Ομάδα μας σε μία εκπαιδευτική αλλά και δημιουργική συγκέντρωση. Θέμα της σημερινής συγκέντρωσης ήταν η σκαπανική και συγκεκριμένα οι συνδέσεις!
Το Συμβούλιο Τιμής μαζεύτηκε από πριν για να φρεσκάρει τις γνώσεις του στις συνδέσεις.

Η συγκέντρωση άρχισε με την κάθε Ενωμοτία σε κάποια γωνιά του συστήματος να εξασκείται σε ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗ-ΧΙΑΣΤΗ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ-ΤΡΙΠΟΔΙ. Ο Ενωμοτάρχης σε συνεργασία με τον Υπενωμοτάρχη της κάθε Ενωμοτίας, αφού έδειξε με αργό και προσεκτικό ρυθμό τα στάδια της κάθε σύνδεσης στα μέλη του, ήταν υπεύθυνος για την εξάσκηση όλων των συνδέσεων από το κάθε μέλος του ξεχωριστά.







Στη συνέχεια μετά από ένα μικρό διάλειμμα 5 λεπτών ακολουθούσε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι συντονισμού και στρατηγικής. Η ενωμοτία σε σειρά έπρεπε σαν ένα τμήμα μαζί να περπατήσουν και να εντοπίσουν τα 2 σημαιάκια τους που ήταν κριμένα μέσα στην αίθουσα της Ομάδας. Η δυσκολία ήταν ότι το ένα μέλος με το άλλο ήταν ''ενωμένοι'' μόνο με χαρτί τουαλέτας χωρίς να αγγίζει ο ένας τον άλλο. 


















Προς το τέλος της Συγκέντρωσης, μετά από επιθυμία του Συμβουλίου Τιμής, οι Ενωμοτίες έπρεπε να δημιουργήσουν ένα σχοινί χρησιμοποιώντας 100 κόμπους για το έπαθλο του Κλάδου Προσκόπων για τα 100χρονα.
















Μια ζωή 23
Βίκτωρας Κυπρή
Αρχηγός Ομάδας




Δεν υπάρχουν σχόλια: