Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση Ομάδας 11 Φεβρουαρίου 2012

Στη σημερινή συγκέντρωση ομάδας μετά από την έπαρση (που σήμερα είχε και τα απρόοπτα της αφού κόπηκε το σχοινί που κρατούσε τη σημαία ) ο κάθε ενωμοτάρχης έπρεπε να μάθει στην ενωμοτία του 5 βασικούς κόμπους. Τη ψαλιδιά, το σταυρόκομπο, το ποδόδεσμο, τον ημίδεσμο και οχταράκι. 
 
Έπειτα είχαμε ένα μικρό παιχνίδι όπου κάθε μέλος της ενωμοτίας έπρεπε να κάνει με τη σειρά μια ψαλιδιά πάνω στο κοντό του ενωμοτάρχη του. Μετά έπρεπε στη μια άκρη του σχοινιού να κάνει ένα ημίδεσμο και στην άλλη άκρη ένα oχταράκι. Όποια ενωμοτία τελείωνε πρώτη ήταν η νικήτρια. Νικήτρια ενωμοτία ήταν τελικά οι Φώκιες. 
 
Μετά από το παιχνίδι είχαμε δεκάλεπτο διάλειμμα, στη διάρκεια του οποίου το συμβούλιο τιμής συζήτησε για τον αποκριάτικο πάρτι  που θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.
 
Όταν τελείωσε το διάλειμμα συγκεντρωθήκαμε όλοι και κάναμε μια μικρή επανάληψη για το πώς κάνουμε σωστά σύνταξη και τι σημαίνουν τα παραγγέλματα που κάνει ο αρχηγός με τα χέρια του και όταν σφυρά. Όταν τελειώσαμε πήγαμε μέσα για να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις πτυχίων που ετοίμασε ο Ανδρέας Κουτσού. Μας παρουσίασε το πτυχίο κολύμβησης και χειροτεχνίας. Αφού τελειώσαμε και με τις παρουσιάσεις πήγαμε έξω για υποστολή . 
 
 
Εκεί μας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του επόμενου Σαββάτου κάναμε υποστολή και διάλυση. Έτσι τελείωσε ακόμη μια συγκέντρωση της 23ης Ομάδας Ελλήνων Ναυτοπροσκόπων.

Ανδρέας Κουμενής,
Ενωμοτάρχης Γλάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: