Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πυρά Έναρξης Ομάδας

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσκοπική πυρά της Ομάδας σαν πρώτη μας συγκέντρωση στη χρονιά 2014-2015! Περάσαμε υπέροχα

Αρχικά  συναντηθήκαμε όλο το Συμβούλιο Τιμής στις 4 μέχρι τις 6, στο Σύστημα για μια καλή καθαριότητα όλου του χώρου. Χωριστήκαμε δύο-δύο και αναλάβαμε όλοι από κάτι όπως συγύρισμα, σκούπισμα, στήσιμο της πυράς κ.λ.π. Προς το τέλος της καθαριότητας, μαζευτήκαμε το Συμβούλιο Τιμής για να πάρουμε όλοι τα σημαιάκια μας.
                                                                                                                                                  
Η ώρα 6 όλο το Σύστημα ήταν τακτοποιημένο και όλη η Ομάδα κατέφθανε σιγά-σιγά. Καθίσαμε όλοι σε ένα μεγάλο κύκλο και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Πρώτα ο αρχηγός Τουμαζής ο Αρχηγός της Ομάδας, μας μίλησε για τη νέα χρονιά και συστήθηκε στους νέους Προσκόπους. Ακολούθως όλα τα Λυκόπουλα που ήρθαν στην Ομάδα μας είπαν τα ονόματα τους για να τους γνωρίσουμε, και εμείς με την σειρά μας είπαμε τα ονόματα μας και αναφέραμε τις ενωμοτίες, τους ενωμοτάρχες και υπενωμοτάρχες



Αυτές είναι:
  1. Δελφίνια: Μαριάννα Μαυρολεύθερου & Χρίστος Καπιτανής
  2. Ιππόκαμποι: Μάρθα Σαμποτίνοβα & Αναστασία Κοντοπούλου
  3. Καρχαρίες: Χαράλαμπος Θωμά & Φοίβια Αλεξάνδρου
  4. Ναυτίλοι: Βάσω Λουκά & Αλέξανδρος Χριστοφίδης
  5. Ξιφίες: Αλέξανδρα Σολωμονίδου & Επιφάνειος Στυλιανού
  6. Φάλαινες: Χρίστος Μπογδάνης και Μαρία Λιάτσου
  7. Φώκες: Ορέστης Παύλου & Σωτηρία Μιχαήλ
  8. Χταπόδια: Γιάννος Βίκης & Δέσποινα Ιωάννου

Στη συνέχεια τραγουδήσαμε πολλά προσκοπικά τραγούδια γύρω από τη φωτιά, όπως «Όταν είσαι στους προσκόπους», «I put my hands up», «Ο κήπος με τα τριαντάφυλλα και με τα γαρίφαλλα» και άλλα...με υπεύθυνη του προγράμματος την Μάρθα.

Όταν φθάσαμε προς το τέλος ο Αρχηγός Βίκτωρας μας έδωσε τα προσκοπικά τρίφυλλα, κάποιοι πήραν του Πρωτέα προσκόπου, κάποιοι το χάλκινο τρίφυλλο και κάποιοι το αργυρό.
Εδώ τελείωσε η συνάντηση μας.
 

Περάσαμε φανταστικά!!

Αναστασία Κοντοπούλου
Υπενωμοτάρχης Ιππόκαμπων

Δεν υπάρχουν σχόλια: